07 iunie 2011

Unele perle de la comentatorul meciului Moldova-Suedia

Cei care au urmărit meciul naţionalei Moldovei împotriva Suediei la postul public de televiziune Moldova 1, au avut parte de un comentariu foarte penibil. Comentatorul meciului am impresia că nu s-a pregătit deloc pentru acest meci, nici măcar nu a studiat loturile, jucătorii şi cluburile la care aceştia joacă. De exemplu am aflat de la el că Bolohan joacă la Cernomoreţ, iar Golovatenco la FC Krasnodar, de unde a luat aceste date chiar îmi este interesant şi mie. Domnu' Reniţă, în caz că nu ştiaţi, pe site-ul oficial al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal este afişat lotul convocat de selecţioner şi clubul de la care vine fiecare jucător.
Deseori comentatorul nostru a încurcat jucătorii în teren, atît la moldoveni, dar în special şi la suedezi, însă la o fază pur şi simplu m-a lăsat mască. Ai noştri erau în atac, Bugaiov a şutat pe poartă, însă bravul nostru comentator ne declară că a şutat Ivanov, bun, faza continuă, Isaksson degajează balonul, care este interceptat de Suvorov, comentatorul nostru ne anunţă însă că Ivanov a interceptat balonul (cum poţi să încurci un blond cu un brunet eu nu înţeleg), dar nici asta nu a fost tot, Suvorov i-a pasat lui Ivanov! balonul, iar cel care ne delecta cu comentariul său, probabil înţelegînd că a făcut o boroboaţă, doar ne-a anunţat ca Ivanov (Suvorov) a pasat balonul la un mijlocaş de-al nostru, să mai zis o dată către Ivanov, la sigur nu mă mai opream din rîs.
Dacă întîmplător cineva de la Moldova 1 citeşte acest articol, am o rugăminte, transmiteţi bravilor noştri comentatori, căci ei toţi sunt de o teapă, pregătiţi-vă oameni buni de meciuri, studiaţi jucătorii înainte de meci, poziţiile pe care joacă, cum arată, ca să nu-i încurcaţi pe teren, iar în cazul în care aţi greşit, toţi suntem oameni şi toţi greşim, cel mai bine recunoaşteţi greşeala şi mergeţi înainte, căci în momentul în care vedeţi greşeala şi încercaţi să o ascundeţi, arătaţi mult mai penibil în faţa naostră, a celor care vă ascultăm.

0 comments:

Trimiteți un comentariu