11 noiembrie 2010

Primele meciuri din sferturile Cupei

S-au desfasurat primele meciuri din sferturile Cupei Moldovei la fotbal. Sa le luam pe rind:

FC TIRASPOL - FC SHERIFF 2-3, un rezultat care nu mira pe nimeni, desi la un anumit moment scorul era 2-1 pentru FC Tiraspol, era clar pentru toti ca meciul nu se va termina asa, nu-si permiteau ei sa cistige de la echipa mama. In semifinale e clar ca buna ziua ca merge Sheriff.

FC ISKRA-STAL - FC RAPID 1-1, un rezultat interesant. Mai departe aproape sigur va merge Rapidul. Din cite se pare din cauza problemelor financiare, de la Iskra in scurt timp o sa inceapa a pleca unii jucatori, inclusiv si antrenorul care i-a ridicat pina pe locul 2, Goian. Si unde credeti ca va pleca Goian cu o parte din jucatorii care vor pleca? Corect, la Rapid, unde a mai lucrat anterior. Deci nu e de mirare ca Goian si-ar dori sa participe in Cupa si la primavara, dar cum el pleca de la Iskra, o va putea face cu Rapid, deci faceti concluziile si singuri.

FC OLIMPIA - FC ACADEMIA UTM 2-0, un meci care se astepta de multi ca o prelungire a thrillerului din campionat, unde Olimpia a cistigat cu greu 3-2 ajutat si de arbitru pe final de meci. Acum insa, datorita unei eliminari inca din prima repriza la Academia (2 galbene), meciul a decurs intr-o victorie usoara pentru Balteni, care au luat o optiune serioasa pentru accederea in semi-finala.

FC CAHUL-2005 - FC DACIA 0-0, pe un teren impracticabil, unde dupa cum glumeau mai multi suporteri, iarba nu se coseste, ci e pascuta de vaci, Dacia cu o multime de rezerve in primul unsprezece a obtinut doar un egal cu bataiosa echipa din Divizia A, care practic s-au aparat tot meciul. In retur, la Chisinau, pe un teren mult mai bun, cred ca Dacia va cistiga lejer si va merge spre o reeditare a semifinalei din sezonul trecut cu Olimpia.

0 comments:

Trimiteți un comentariu