14 august 2010

Derby-ul Dacia-Sheriff

S-a incheiat si primul derby din campionatul intern intre Dacia si Sheriff. A fost un meci care a avut 2 reprize total diferite. In prima repriza a fost un joc anost din partea ambelor echipe, fara mari ocazii de poarta, probabil si din cauza caldurii insuportabile de afara, publicul prezen la stadion, de asemeni nu era prea activ. In repriza secunda datorita umbrei care a acoperit stadionul, dar si datorita modificarilor efectuate de ambii antrenori, jocul s-a inviorat, aparind si ocazii de gol, in special pentru Dacia, publicul de asemeni s-a inviorat, sustinind destul de tare echipa chisinauneana. A fost unul din putinele meciuri in urma caruia, cei de la Dacia pot fi nemultumiti de egal cu Campioana Sheriff. Ledenev a avut 2 ocazii de gol si daca in prima repriza, era mai dificil de marcat, pai in repriza secunda, a fost trimis de colegi la o intilnire unu-la-unu cu portarul tiraspolenilor Stoyanov, doar ca atacantul din Belarus, a sutat total neinspirat in portar. Cu iesirea lui Ghenadie Orbu in teren, jocul dacilor a capatat mai mult dinamism, acesta creindusi si el citeva ocazii la poarta adversarilor. In rest a fost un meci mai mult egal, la finalul caruia tiraspolenii trageau vizibil de timp, multumidu-se cu un egal. Egal si s-a terminat meciul, nici-una din echipe nefiind capabila sa marcheze macar un gol.
Englezul de la Dacia a dezamagit si in acest meci, chiar nu vad cum acest om a jucat in Premier League engleza si mai ales la Tottenham. Ledenev al doilea meci la rind arata un joc mult mai bun si eficient.
Fostii jucatori de la Olimpia, care s-au transferat la Dacia Glega si Sischin, au venit impreuna la stadion ca simpli microbisti. Daca lui Sischin i-a fost reziliat contractul, atunci Glega se pare ca a intrat in disgratiile antrenorului Dobrovolsky, care-l prefera pe acelasi Dragovozov in locul sau.
Fanii dacilor au afisat un banner imens de felicitare cu ziua de nastere pentru patronul Adlan Sishanov si i-au cintat un calduros La multi ani.

6 comments:

Sandu Grecu spunea...

Cel mai bun meci al Daciei din acest sezon.
Dobrovolski ii baga numai pe cei pe care i-a adus el. E numai interese

15 august 2010 la 00:18
Admin spunea...

Dacia iar egal? Hai ca se anunta parca ceva mai interesant inceputul acesta de sezon in comparatie cu celelalte...

15 august 2010 la 00:59
Postolachi spunea...

Tin sa-ti dau dreptate Sandule, Dacia a jucat cel mai frumos meci al sau din acest campionat.
Cit despre antrenor, din pacate din cite am observat si la nationala si acum la Dacia, Dobrovolsky e foarte capricios ca persoana si cum ceva nu i-a placut, imediat ii taxeaza pe jucatori... Sincer chiar nu inteleg cu ce e mai bun Dragovozov fata de Glega. Cit despre Sischin, el a avut niste neintelegeri cu Igor Ivanovici inca mai inainte, iar acesta din urma nu uita nimic :))) Gorceac la sfirsitul partdei nu mai putea alerga, de ce nu a fost schimbat? corect e protejatul lui IID :)
singurul jucator adus de Dobrik care-mi place cum joaca e Ilescu...

15 august 2010 la 01:30
Referee spunea...

Un rezultat interesant, personal pt mine, neasteptat. Ma gandeam ca o sa se marcheze, in special ca scorul va fi deschis de daci, care, entuziasmati, vor fi egalati pe final, sau in general, ca acestia din urma isi vor adjudeca punctele pretioase, dar nu a fost sa fie. Acum de profitat au restul echipelor si ma astept sa o faca. Cred ca Olimpia va ara terenul din Balti in meciul de azi.

Altceva ma face curios: in acest meci, s-a vazut grija Sheriff-ului pt meciul din CL? Jucatori menajati, joc f prudent dus pana la extrem, experimentarea unor scheme poate sau stiu eu, orice ar fi suspect ca sacrificare a unui meci, pana la urma simplu, de campionat. Totusi elvetienii au pierdut al doilea meci consecutiv in campionat...

15 august 2010 la 04:08
Postolachi spunea...

au fost citiva jucatori menajati, in atac au jucat nu cu un atacant pur singe, iar cel care e atacant la ei de baza, Franca nu a fost prezent in teren

15 august 2010 la 13:06
Anonim spunea...

A fost un meci mult peste media de calitate din Divizia Nationala

15 august 2010 la 16:59

Trimiteți un comentariu