30 septembrie 2010

Magic, Sheriff - Dinamo K. 2-0!!! (+video)

Incredibil, Sheriff a cistigat cu 2-0, meciul din cadrul grupelor Ligii Europa impotriva mult mai titratei si experimentatei echipe Dinamo Kiev. Au avut dreptate jurnalisti, Sheriff sezonul acesta nu pierde de la echipe cu numele Dinamo, indiferent de tara de unde provine aceasta echipa, fie ea din Albania, Croatia, Moldova si mai recent Ucraina, Sheriff a iesit mereu in cistig de cauza in lupta cu echipele cu nume Dinamo. Desi a avut toate vedetele in teren, inclusiv detinatorul Balonului de Aur, Andre Shevchenko, Dinamo a fost incapabila de a realiza ceva in fata portii lui Stoianov. Ambele goluri ale tiraspolenilor au venit dupa grave greseli individuale ale adversarilor, mai intii a gresit nepermis portarul Boiko, care a degajat un balon direct in Erokhin, din care mingea a intrat in poarta. Boiko e al 4-lea portar la Dinamo, dar a intrat in teren datorita faptului ca ceilalti 3 portari (Shovkovski, Bogush, Kovali) sunt accidentati. A 2-a greseala a fost a tinarului fundas greco-ucrainean Haceridi, care a facut un hent inutil in careu la un corner, penalty-ul urmat a fost transformat fara probleme de catre Franca.
Asta a fost in scurt istoria acestei partide, partida in care traspolenii au avut parte de foarte mult noroc. Speram ca acest noroc sa tina cu ei si in continuare, iar noi sa-i urmarim si in primavara Europeana.

sursa foto: uefa.com

2 comments:

Admin spunea...

Bun articol. Bravo Sheriff!!

P.S. Pacat de Steaua, cum sa conduci cu 3-0 in minutul 15 si sa faci 3-3 in minutul 98 :))

1 octombrie 2010 la 09:49
Postolachi spunea...

De Steaua chiar e mare pacat. Arbitrul a fost mai "catolic decit Papa" si am impresia ca daca nu marcau aa gol, meciul se mai prelungea cu citeva minute..

1 octombrie 2010 la 10:04

Trimiteți un comentariu