05 august 2010

Preview Divizia Nationala. Campioana

Iata ca finisez prezentarea mea a participantelor din Divizia Nationala din sezonul 2010-2011. In acest post o sa va prezint fosta si cel mai probabil viitoarea campioana a Moldovei:

FC SHERIFF

Loc sezonul trecut: 1
Potential: Campioana (1)

Sheriff ramine si sezonul acesta echipa cu cele mai mari sanse de a cistiga Campionatul. Din toate punctele de vedere sunt mult mai puternici decit orice adversar din campionat. Au o baza de invidiat, au un lot valoros, chiar daca unii jucatori au plecat, au fost inlocuiti de altii nu mai putin valorosi, au o banca de rezerve foarte promitatoare cu foarte multi tineri, care pot intra in orice moment in teren pentru asi demonstra calitatile si desigur au posibilitati financiare mult mai mari decit majoritatea echipelor din DN. In plus echipa are experienta cupelor europene, experienta care se prelungeste si in acest sezon. Chiar daca vor mai pierde puncte pe alocuri, datorita participarii in competitiile Europene sau lipsei de concentrare, chiar daca Dacia s-a intari si va incerca sa le fure titlul, eu cred ca Sheriff-ul va cistiga si acest campionat, poate un pic mai greu decit sezoanele trecute, dar oricum, titlul va ajunge inca o data in Tiraspol.


Deci iata cum dupa parerea mea subiectiva va arata clasamentul dupa ultima etapa. E si normal ca nu pot sa nimeresc 100% cum va arata si pot fi anumite modificari, dar in general nu cred sa fie o diferenta mare de ce am aratat eu aici.

1.FC SHERIFF
2.FC DACIA
3.FC ISKRA-STAL
4.FC OLIMPIA
5.FC ZIMBRU
6.FC RAPID
7.FC MILSAMI
8.FC ACADEMIA UTM
9.FC TIRASPOL
10.FC DINAMO
11.CF GAGAUZIYA
12.FC COSTULENI
13.FC SFINTUL GHEORGHE
14.FC NISTRU

2 comments:

Admin spunea...

Desi nu as vrea sa fie asa in acest caz, totusi ai dreptate... din pacate Sheriff nu prea are rivali in Moldova :(

5 august 2010 la 14:02
Referee spunea...

Buna ziua! Va propun sa facem schimb de linkuri.

http://erotuomari.wordpress.com/

7 august 2010 la 01:51

Trimiteți un comentariu