21 octombrie 2010

Dobrik si Dacia

În sînul echipei Dacia în acest sezon nu mai este acea unitate care era anterior, o spun chiar fotbaliştii clubului. În interiorul echipei s-au format mai multe grupuleţe de interese. Antrenorului Igori Ivanovici Dobrovolski se pare că nu-i pasă de ce se întîmplă în interiorul echipei, el văzîndu-şi doar de problemele sale, una dintre care este promovarea fotbaliştilor săi în primul 11-ece, exact cum a făcut-o şi în mandatul său la naţională. Astfel au ajuns mulţi jucători să fie promovaţi intens şi nemeritat în primul 11-ece, îi putem aici aminti în special pe Dragovozov, care se împiedică în balon cînd se află în teren, într-o mare măsură Gorceac şi Ilescu, de asemeni, Calincov, deşi nu joacă, a venit la Dacia tot la cererea lui Dobrik. Şi iată aşa prin cumătrism cineva face bani, iar cineva joacă si tot face bani. Pentru a le face loc unor jucători, Dobrik a concediat pe cineva (Şişchin), a trimis în arendă (Glega, Maka), i-a trimis pe banca de rezervă pe unii jucători. Şi iată aşa se primeşte că la Dacia nu joacă cine merită, dar joacă cei care au fost cumpăraţi pe bani grei (trebuie să arate ce po, nu?), jucătorii lui Dobrik şi pentru posturile care rămîn, se luptă restul jucătorilor din echipă.
Momentan echipa merge binişor în campionat, dar ce se va întîmpla cînd nu va fi totul aşa de roz, iar Sheriff îşi va lua un avînt? Din cîte înşeleg eu, situaţia e destul de încinsă şi dacă apare o scînteie, poate devia grav. Să nu uităm că şi aducerea lui Calincov, „marea vedetă” s-a creat o disensiune în echipă, era şi normal să fie aşa, cînd cineva are un salariu de aproximativ 10 ori mai mare ca a altcuiva. Interesant ce va arăta fostul jucător al naţionalei, atunci cînd va putea evolua pentru Dacia.
Nu am înţeles din start candidatura lui Dobrik la postul de antrenor al Daciei, cred că acest om mai bine rămînea la echipa fondată de el, Academia, unde putea să-şi facă businessul în continuare.

sursa foto: fcdacia.md

0 comments:

Trimiteți un comentariu