12 octombrie 2010

Moldova-San Marino. Inainte de meci

Astăzi naţionala noastră iarăşi are meci în cadrul preliminariilor pentru Campionatul European 2012, care se va desfasura in Ucraina si Polonia. Meciul de azi, pare unul din cele mai uşoare meciuri pe care le-a avut Moldova vreodată, şi cu atît mai mult din aceste calificări, dar după cum a spus şi antrenorul selecţionatei noastre, meciul cu San Marino e mai greu, decît cel cu Olanda, căci împotriva vice-campioanei mondiale, la sigur nu pot apărea probleme de motivaţie, sau altceva, toţi jucătorii ies în teren 110% motivaţi şi se străduie să dea, şi să arate în teren tot ce au ţşi pot mai bun. Pe cînd împotriva uneia din cele mai slabe echipe mondiale, care au în lot doar 3 jucători profesionişti şi care au obţinut în toate meciurile de pînă acum doar cîteva puncte, e mai greu cu motivarea. Ne aşteaptă un meci greu, dar din care neapărat trebuie să ieşim învingători. Moldova a jucat un singur meci amical ]mpotriva San Marino, pe care l-a c];tigat cu scorul de 1-0, prin golul lui Serghei Cle;cenco.
Deseară cred eu că vom ieşi în teren cu o formulă mult mai ofensivă, în care cred ca şi-a făcut loc deja Bugaiov, nu va lipsi desigur şi Suvorov, plus cred şi sper că Doroş nu s-a accidentat tare în meciul cu Olanda şi va fi apt pentru a intra în teren din primul minut. De asemeni cred că la mijloc ar putea să evolueze Cojocari, pentru a profita de şutul său puternic, care împotriva unor echipe care se apără tot meciul, e foarte util. În poartă va sta Namaşco, în apărare la sigur va lipsi Bulgaru, care a fost lăsat acasă, dar nu cred să fie o problemă în ai găsi o înlocuire pe măsură.
Aste fiind spuse, nu-mi rămîne decît să adaug un HAI MOLDOVA!!! şi aşteptăm victoria diseară.


foto: Stadionul pe care se va juca meciul

1 comments:

Admin spunea...

Cu siguranta unul din cele mai usoare meciuri posibile pt Moldova. Nu doar ca tre sa batem, dar tre sa mai facem si golaveraj! Hai Moldova!!!

12 octombrie 2010 la 21:36

Trimiteți un comentariu