21 aprilie 2011

Olimpia in finala Cupei, Sheriff ca de obicei tot va fi acolo

Ieri s-au desfăşurat primele meciuri din semifinalele Cupei Moldovei. Lidera din campionat, Dacia a întîlnit echipa Olimpia, din Bălţi, iar Sheriff a jucat un meci împotriva echipei din Rîbniţa, Iskra-Stali. În ambele meciuri a fost marcat doar un singur gol, şi dacă victoria Sheriff-ului era aşteptată de majoritatea suporterilor, atunci victoria Olimpiei a fost o „surpriză”.
În meciul desfăşurat la Tiraspol, Sheriff a deschis rapid scorul prin Balima, care a fost cel mai periculos om al lor în acest meci, avînd numeroase ocazii de a marca, dar a făcut-o doar o dată, nu fără ajutorul unui adversar, care a încercat să blocheze şutul acestuia, dar a deviat mingea în proprie poartă. În prima repriză Sheriff a dominat teritorial, avînd multe şuturi spre poarta celor din Rîbniţa, în special prin mai sus menţionatul Balima. În repriza secundă Sheriff a mai scăzut din turaţii, fapt ce le-a permis celor de la Iskra să aibă cîteva ocazii clare de a marca, dar Stoyanov a fost la post.
Meciul Daciei cu Olimpia s-a desfăşurat pe un ritm foarte anemic şi lent. Ambele echipe au avut cîte o bară, iar în rest nu au fost multe ocazii de poartă. Pe finalul meciului Olimpia a marcat prin Sidorov singurul gol al partidei, după o neînţelegere a apărării gazdelor. Dobrovolskiy a folosit în acest meci unii jucători, care de obicei stau pe banca de rezervă, să fie acesta principalul motiv al înfrîngerii?
Deşi ambele scoruri sunt foarte strînse, cu o probabilitatea foarte mare se poate spune deja cine va lupta în finala.

0 comments:

Trimiteți un comentariu