07 aprilie 2011

Sheriff pierde, Dacia pe primul loc, Milsami cu condiţii aberante de acreditare

În turul trecut din Divizia Naţională s-au desfăşurat mai multe evenimente interesante:

1. În primul rînd o să evidenţiez cîştigul Olimpiei în faţa celor de la Sheriff, gol marcat în urma unui penalti, contestat vehement de tiraspoleni. În urma acestei înfrîngeri echipa din Tiraspol riscă să nu cîştige titlul de campioană, titlu pe care îl deţine de mai bine de un deceniu. Acum Sheriff se află pe locul 2 la 3 puncte de liderul Dacia.
2. La Rîbniţa Dacia a cîştigat greu, printr-un gol venit din corner marcat de georgianul Gamezardashvili. În urma acestui cîştig şi rezultatului înreguistrat de cei de la Sheriff, Dacia a trecut înapoi pe primul loc, loc pe care nu cred să-l mai cedeze pînă la finele campionatului.
3. La Ghidighici, Rapidul a cîştigat cu greu în faţa revelaţiei din primăvara, Nistru Otaci. Rapid a marcat 2 goluri în ultimile 5 minute ale partidei, iar ultimul gol a venit din penalty acordat pe final de partidă, penalty contestat vehement de echipa oaspete, în special de antrenorul acesteia, Lilian Popescu, care a intrat în teren ameninţînd arbitrul cu bătaia, dacă nu era oprit la timp de proprii elevi, mă tem că arbitrul meciului, Iure Covtun ieşea şifonat de pe teren.
4. La Orhei, managementul clubului Milsami, în persoana vice-preşedintelui Dragoş Hîncu, a inventat nişte condiţii aberante de acces a jurnaliştilor la meci, cerînd nişte acreditări, care pînă în ziua meciului nu a auzit nimeni de ele. Acelaşi Hîncu a avut un comportament urît şi după finalul partidei, agresînd verbal o echipă media. Păi încotro mergem fraţilor cu aşa un comportament faţă de presă? De ce acest caz nu este mediatizat cum a fost şi în cazul altei idei aberante de acreditare la anumite meciuri? Mai jos vedeţi video cu comportamentul acestui personaj, care nu permite filmarea pe „stadionul său”. Pe teren echipa din Orhei a cîştigat fără drept de apel în faţa celor de la Sfîntul Gheorghe Suruceni cu un sec 4-0, printr-un poker a lui Boghiu, care a trecut pe prima treaptă a golgheterilor din acest sezon.

5. Ultimul fapt divers este trecerea celor de la Zimbru pe locul 3 în campionat, loc pe care se pare că îl vor deţine pînă duminică, la meciul cu Dacia.

foto: fcolimpia.md

2 comments:

Unknown spunea...

Si ce conditii de acreditare au impus? Spune-le te rog ca sa inteleg despre ce vorbesti.

7 aprilie 2011 la 13:28
Postolachi spunea...

de la jurnalisti se cereau niste acreditari de care nimeni nu a auzit. Milsami pina acum nu a prezentat nici un fel de acreditari la meciuri pentru mass-media, fiecare intra la stadion doar cu legitimatia de jurnalist, acum insa Hincu a cerut acreditari, care nici nu exista, intelegi. A zis ca e "stadionul meu" si fac ce vreau...

7 aprilie 2011 la 13:32

Trimiteți un comentariu