02 septembrie 2010

Moldova porneste la un nou drum

Miine echipa nationala a Moldovei va debuta in calificarile pentru Campionatul European din 2012 care se va desfasura in Ucraina si Polonia, intr-un meci impotriva Finlandei.
Finlanda la momentnu este echipa puternica de alta data, practic acelasi nume grele in lot ca si multi ani in urma, acelasi Jari Litmanen, pe care-l tin minte jucind inca de cind era la Ajax, acelasi Hyypia in aparare, singurii jucatori noi mai notorii ar fi fratii Eremenko, care la un anumit moment pareau sa promita multe, insa se pare ca realitatea e mai dura pentru ei. Deci echipa finlandeza este o echipa virstnica si experimentata, dar care la sigur poate fi cistigata.
Moldova porneste la un nou drum cu un nou antrenor, cu mari asteptari, dar cu aceleasi probleme mai vechi. Doi din cei mai buni fundasi moldoveni ai momentului nu au fost lasati de echipa lor de club, Kuban la lot, alti jucatori puternici nu au o echipa, deci practica de joc, altii joaca prin campionata slabe de prin Asia, gen Kyrgystan, Azerbaijan si altele.
Miine va fi un stadion arhiplin, care sper eu sa sustina echipa din primul pina in ultimul minut, iar la final suporterii sa fie rasplatiti cu o victorie a echipei noastre.
Sa le uram tricolorilor nostri mult succes si un debut cit mai reusit! Intr-un ceas bun!

1 comments:

Admin spunea...

Hyypia cu toata experienta lui a luat rosu, ceea ce a facut victoria mult mai usoara! Bravo Moldova!

4 septembrie 2010 la 12:23

Trimiteți un comentariu