06 decembrie 2010

Ploaia si fotbalul


Vreau să vorbesc un pic despre prezenţa spectatorilor la meciurile din Divizia Naţională. Se vede o tendinţă de creştere a spectatorilor la meciuri, deşi creşterea e mică, tendinţa se observă. La ultimile meciuri din campionat, pe o vreme pe care ţii jale să scoţi cîinele din casă, cînd ploua marunt, un vînt tăios şi era în jur de zero grade, mulţi iubitori ai fotbalului autohton, au hotărît să meargă la stadion, în loc să stea la cald în apartament au mers să îngheţe sustinind echipa favorita. S-au remarcat în special fanii echipelor Zimbru, Dacia şi Milsami care au fost într-un număr destul de mare la meci. Sincer mă bucur mult că lumea a început a asista la spectacolul fotbalistic autohton şi sper că în scurt timp, vom avea meciuri din campionatul intern, la care să fie audienţa de vreo 10 000 de oameni. Pînă atunci însă aşteptăm derbyul Zimbru - Dacia, programat pentru data de 16.12, deşi este programat într-o zi de lucru, la ora amiezii, sper să că vor fi mulţi cei care vor pleca la meci şi vor susţine echipa favorită.
P.S. Am fost şi eu la meci sîmbătă şi ştiu cum e să stai în ploaie şi vînt 2 ore.
P.S.S. Am rămas surprins că pe aşa un timp, jocul prestat de echipe, a fost unul foarte bun, poate şi din cauza că jucătorii erau obligaţi să alerge mult, altfel riscau să îngheţe pe teren.

foto: Ivan Goncearuc si fcdacia.net

3 comments:

Admin spunea...

Este foarte bine ca vin oamenii la meciuri. Eu unul prefer sa stau acasa la cald decit pe asa timp la meci, dar ma bucur ca sunt persoane care chiar merg la meci indiferent de vremea de afara sa fie alaturi de echipa pe care o sustin. Bravo lor!!!

Apropo, care suporteri au fost in numar mai mare? Ce galerie se remarca la noi?

6 decembrie 2010 la 12:07
Anonim spunea...

se pare ca galeria daciei a fost mai numeroasa , bravo bravo,

6 decembrie 2010 la 12:14
Anonim spunea...

shi pontu ka e mai numeroasa? its zik eu,pontu nui ,fanii zimbrului sunt cei mai adevaratsi shi cei mai buni fani din MD!

7 decembrie 2010 la 18:49

Trimiteți un comentariu