13 decembrie 2010

Chiseliov si degetul mijlociu

Se pare că se întoarce perioada anilor 90 în fotbalul nostru. Perioadă în care patronii de cluburi erau atotputernici şi îşi permiteau foarte multe lucruri, fără a se teme de ceva consecinţe, mai ţineţi minte cursa cu Geepul după un arbitru (Onică daca nu mă greşesc) chiar pe terenul de fotbala patronului de la Roso Floreni? Au fost multe cazuri şi de injurii pe terenul de fotbal. Păi iată că vice-preşedintele conform actelor, dar de facto conducătorul celor de la Olimpia Balti doreste o reintoarcere in acei ani. Pe parcursul anilor de cind e la Olimpia şi-a permis mai multe ieşiri necontrolate, dar ultima din meciul cu Milsami, e cea mai notorie. Mai întîi a insultat arbitrul meciului în cel mai josnic mod, la o fază mai dură de pe terenul de fotbal, pentru ca ulterior să-l trimită în origini pe omologul său de la echipa adversă, apoi mai arătîndu-i şi degetul mijlociu(vezi foto). Totul culminînd cu un interviu, în care omul spune cum se scrie gramatical corect „o sugi” în rusă.
Ulterior omul s-a arătat nemulţumit de arbitrajul „slab” pentru echipa sa şi a spus că în cazul în care nu vor fi luate măsuri, atunci el îşi asumă responsabilitatea de a retrage echipa din campionat. Păi nu i-a mai rămas nici un meci pînă în pauza de iarnă, meciul cu Iskra fiind jucat în avans pe data de 8 decembrie, se pune întrebarea ce mai aşteaptă? Ce măsuri trebuiesc întreprinse pentru a-l mulţumi? Sau e doar unul din acei care vorbeşte mult, dar mai puţin cu faptele („пустослов”, ca să fie pe înţeles)?
Aş vrea să văd ce amendă va înhăţa de la Federaţie acest „luptător” pentru drepturile sale.
P.S. Aştept cu nerăbdare semnarea acelui cod de conduită, care la moment este în proces de elaborare şi care urmează a fi semnat de conducătorii tuturor cluburilor din Divizia Naţională.

3 comments:

Anonim spunea...

nu stiu cine a scris articolul acesta, dar ferm pot spune ca nu a spus ca daca aceasta clounada va continua - isi va retrage echipa din campionatul intern... dar in caz ca nu vor fi luate masuri dupa acest meci - atunci isi va scoate echipa

Halal de asa jurnalisti - rusine

13 decembrie 2010 la 15:37
Postolachi spunea...

tie tii rusine de jurnalisti, dar mie mii rusine de asa conducatori in fotbal.

13 decembrie 2010 la 15:52
Admin spunea...

Nu as zice neaparat ca este caracteristic pt toti patronii(conducerea) cluburilor. Vezi ca asa ceva se intimpla si in alte tari(exemplu cel mai cunoscut: jj becali).

P.S. Nu sunt de acord cu atitudinea lor, asta cu siguranta! :)

14 decembrie 2010 la 11:27

Trimiteți un comentariu