16 decembrie 2010

Dinamo - Sheriff, egalul lui Stajila (+video)

In ultimul meci din grupele Europa League, Sheriff a scos un egal in deplasare la Kiev. Din start se stia ca va fi practic un meci fara miza, se putea doar hotari daca Dinamo va ocupa primul sau al doilea loc in grupa. Dinamovistii si au inceput din startul partidei sa atace portile tinarului portar moldovean Dumitru Stajila, care a aparat excelent in aceasta seara. Cei de la Dinamo, au avut citeva ocazii bune de a marca, dar defensiva tiraspoleana nu a cedat, iar in caz de ceva apara Stajila. Kievenii au si marcat un gol prin vedeta Sevcenko, dar a fost anulat corect de arbitru, pe motiv de offside la Iarmolenko, care se afla pe directia balonului si l-a dirijat pe Stajila.
Haceridi ca si in prima partida de la Tiraspol a jucat mingea cu mina, cel mai interesant ca nu numai o data, poate el a incurcat sportul si mai bine ar practica voleiul, cred ca ar obtine ceva performante acolo, la ce dorinta de a juca balonul cu mina are.
Repriza a 2-a a continuat cu atacurile celor de la Dinamo, din fericire pentru noi, fara mare succes pentru ei. Dinamovistii si-au creat mai multe ocazii prin Iarmolenko, Sevcenko, Milevskii, dar de fecare data mingea refuza sa intre in poarta, de ce le mai multe ori acest refuz purta numele lui Stajila.
In ultimul sfert de ora Sheriff a inceput sa atace si el si a avut 2 ocazii de a marca, dar de fiecare data marele SaSo (Sovkovski) si-a aparat poarta.
Seriff obtine un punct, care le mai aduce ceva bani din urma participarii in Europa League si contribuie la ratingul tarii noastre lin Cupele Europene.
In urma acestui meci as dori sa-l remarc inca o data pe portarul tiraspolenilor Dumitru Stajila, care la cei 19 ani ai sai a aratat un joc foarte calitativ. Bravo, daca va continua sa joace la acest nivel, atunci are toate sansele sa ajunga un portar mare.

6 comments:

Radu Lisiţa spunea...

Comentatorul: Dmitriy Staila :)

16 decembrie 2010 la 03:25
Postolachi spunea...

pai el probabil citea ca in spaniola, unde "j-ul" doar inmoaie litera :)

16 decembrie 2010 la 08:50
Admin spunea...

Bravo Stajila! Rusine Sheriff! Mai mult nu e de spus nimic ;)

16 decembrie 2010 la 09:16
Postolachi spunea...

de ce rusine Sheriff? mai sus de atit nu se poate. Ei si asa au ajuns acolo, unde in urma cu 2 ani, nimeni nu cred ca spera ca se va ajunge ;)
Totusi Dinamo e mult mai buna, Bate are experienta europeana chiar si in Liga Campionilor au avut rezultate bune, iar olnadezii sunt olandezi ;)

16 decembrie 2010 la 09:22
Radu Lisiţa spunea...

Cand Stoianov s-a accdentat, noul intrat Staila mi s-a parut ca va aduce numai esecuri. Din fericire, lucrurile sunt altfel.. bravo lui :)

16 decembrie 2010 la 10:31
Postolachi spunea...

sa stii ca si eu eram rezervat in privinta lui Stajila, mai ales dupa acea eroare din Belarus. Dar intre timp a mai prins la curaj, a devenit mai increzut in fortele proprii si uite ca a inceput sa arate un joc foarte bun, neasteptat de bun in unele momente

16 decembrie 2010 la 10:41

Trimiteți un comentariu