20 iulie 2010

Incompetenţă jurnalistică, sau jurnalişti „nasharu” 2


Haideţi că am ajuns la culmea penibilului, ştiam că există cenzură în presă, ştiam că mulţi nu iubesc să fie criticaţi, dar cei de la moldfootball, au întrecut orice măsură. Deci cei de la moldfootball mi-au şters 4 comentarii, în care nu am atacat pe nimeni, nu am înjurat pe nimeni, doar am zis ca nu e normal să fie postat un rezumat al unui meci, la 4 zile dupa incheierea acestuia, mai ales ca ei au luat bani pentru asta. De asemeni mă intrebam de ce nu există un baner de promovare a meciului retur cu Kalmar.
Deci totul porneşte de la faptul că Marcel Moraru, mult iubitul nostru director, nu a dorit să ia pe nimeni de la Publika, pentru meciul din Suedia cu Kalmar, căci vezi tu, costă scump, dar în acelaşi timp, cu delegaţia dacilor a plecat un grup impresionant de minim 4 jurnalişti de la site-ul moldfootball.com, site la care după cum se ştie activează şi Marcel Moraru şi care din cîte se poate lesne de înţeles personajul indicat are anumite interese inclusiv materiale. Jurnaliştilor respectivi li s-a asigurat deplasarea, cazarea şi mîncarea, deci toate condiţiile de lucru normal, dar se pare că ei nu pot lucra normal, căci altfel nu-mi pot explica faptul că rezumatul video al meciului, la care ei au asistat şi au filmat a apărut abia la 4 zile după disputearea partidei, vă daţi seama cît de operativ lucrează băieţii? Probabil au chefuit cu toţii la nunta lui Lavrentii şi nu a avut cine monta nişte video. Dar să nu uităm că ei au încheiat un contract de colaborare cu Dacia şi primesc bani pentru promovarea imaginii echipei, se pare că aceşti bani se duc în vînt, cel puţin o mare parte din ei.
Mai apoi, acelaşi Marcel Moraru, nu este de acord cu condiţiile contractuale cu Publika, de difuzare a meiuclui de acasă cu Kalmar, condiţii cu care acelaşi personaj era de acord la meciul cu Zeta. Şi iată din incompetenţa acestui personaj, o mare parte din microbiştii care nu pot veni la stadion, nu vor putea urmări meciul, căci din cîte se pare meciul nu va fi difuzat de loc. Mulţumim din suflet domnule Moraru.
Dar să revenim la cei de la moldfootball, care nu ştiu de libertatea cuvîntului, dreptul la exprimare şi nu acceptă critica. Păi cum e posibil domnilor să ştergeţi cu regularitate mesajele, care nu vă convin? Înţeleg că vă place să fiţi lăudaţi, dar nici chiar în aşa măsură şi mai apoi, ar trebui să mai şi meritaţi această laudă. Aş putea afla şi eu, de ce pe un sait care este pertener al Daciei, nu este nici un baner de informare, sau promovare a meciului din Liga Europa? De ce pe alte site-uri, a apărut această infomaţie, dar la voi, care aveţi încheiat un contract de colaborare cu clubul şi primiţi bani pentru asta nu este? Ruşinică şi jos cenzura!!!

PS Noi oferim şi dreptul la replică celor susmenţionaţi şi în cazul în care ei au altă părere, sau doresc să ne lămurească cum stau lucrurile din punctual lor de vedere, noi le vom oferi acest drept, în comparaţie cu ei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu