24 iulie 2010

Moldova afara din Europa....League

Cu intirziere, dar va anunt si eu, ca toate echipele moldovenesti din Europa League au luat bataie si nu s-au calificat in turul urmator. Olimpia a fost invinsa la Bucuresti cu un categoric scor de 5-1 de catre Dinamo. In acest duel totul era clar inca din meciul tur, dar nu cred ca cineva s-a asteptat la un rezultat asa de dur.
Iskra-Stali nu a reusit minunea de a cistiga in fata mult mai titratei si experimentatei echipe suedeze Eflsborg. Desi au jucat destul de bine, jucatorii echipei din Ribnita s-au vazut condusi in repriza secunda, dupa o faza frumoasa creata de suedezi. Era practic deja imposibil ca echipa gazda sa mai marcheze minim 2 goluri, astfel Elsborg merge mai departe.
Un meci dramatic si la Chisinau, unde Dacia a intinit o alta echpa suedeza, Kalmar. Desi au inceput foarte bine meciul si au creat mai multe ocazii de poarta, suedezii au marcat la practic prima actiune pe poarta. Dupa aceasta au urmat iarasi multe ocazii la poarta suedezilor, dar nu a fost sa fie. Arbitrul s-a facut ca nu vede un hent pe linia portii, dupa cum se exprima un comentator sportiv, vazut si de pe luna, neacordind un penalty pentru Dacia, care ar fi fost in stare sa intoarca soarta partidei. In a 2-a repriza ambele echipe au avut cite o bara, sa remarc sutul lui Cojocari de la peste 30 de metri, sa fi fost pe cadrul portii, era sa fie un gol superb. Pe final de meci, suedezii au mai marcat un gol s si-au asigurat calificarea ma departe.

0 comments:

Trimiteți un comentariu